Romanescu: Eu nu voi face astfel de mizerii

Primarul Marcel Romanescu n-a trecut nici acum de episodul în care a fost mazilit de propriul partid. Chiar dacă era cel mai bine cotat în sondaj, Romanescu a fost atunci înlocuit de Octavian Lupulescu, pe ultima sută de metri, PNL înregistrând astfel un eşec dureros la alegerile din 2016. La doi ani distanţă, Romanescu descrie ce i s-a întâmplat ca o „mizerie”.

Pe Marcel Romanescu încă îl mai macină modul în care a fost înlăturat în urmă cu doi ani. A explicat, la Radio Accent, că n-ar mai accepta acest lucru. „După experienţa din 2016, trebuia să-mi iau măsurile de precauţie. Eu nu am semne de întrebare asupra acelui sondaj. Eu sunt sigur că acel sondaj s-a făcut profesionist, mai ales că l-am plătit. Eu am semne de întrebare asupra modului în care a fost interpretat acel sondaj. Este inadmisibil şi nu voi accepta în viaţa mea să ai o competiţie deschisă în care să se poată înscrie oricine şi ulterior afli că toţi am fost vai de mama noastră şi vine un candidat surpriză, pe care nu ştiu cine l-a deschis, iar la un an de zile, din sondajul acela apare un candidat care câştigă Primăria Târgu Jiu”, a declarat Romanescu.

Edilul pare că nici nu i-a iertat pe cei care l-au înlocuit atunci pe lista de candidaţi: „Atunci, tu ca şi candidat să mai fi foarte îngăduitor cu ce s-a întâmplat în 2016? Nu! Nu voi accepta în viaţa mea ce s-a întâmplat în 2016 şi, mai mult decât atât, dacă eu nu accept, le garantez tuturor colegilor din PNL că eu nu voi face astfel de mizerii”.

„Vreau oameni loiali, nu un cal troian”

Aşa a ajuns Romanescu, în iunie 2017, să-şi facă singur echipa pentru campania electorală. „Eu mi-am făcut propria echipă şi de la începutul acelei campanii şi până la sfârşit, am ştiut exact cu cine lucrez. Am avut echipa mea. Aveam oameni care mă întrebau: Chiar vrei să pierzi? Ai vreo înţelegere cu PSD? Dar prefer lângă mine oameni loiali şi pe care i-am verificat în perioada anterioară decât un cal troian. Am avut 12 mii de persoane care mi-au dat votul, dar echipa mea de campanie nu a depăşit 150-200 de persoane pe care mi le-am ales cum trebuie”, a încheiat primarul.

Vizualizări: 1,699

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: