Romanescu: USR a ajuns unde este datorită greșelilor PNL

USR s-a făcut mare pe spatele liberalilor! Este concluzia la care a ajuns primarul liberal de la Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Edilul susține că partidul din care face parte a făcut blaturi, multe greșeli, iar dacă “PNL era cu adevărat partid de opoziție, USR nu trebuia să existe pe eșicherul politic”.

Primarul Marcel Romanescu susține că partidul său a ajutat USR să crească și în județul Gorj. Romanescu a declarat, la Radio Infinit, că PNL ar fi luat peste 40% din voturi dacă ar fi fost un adevărat partid de opoziție: „Nu trebuie repetate greșelile. Dacă USR este, astăzi, unde este, la nivel național și la Târgu Jiu, este datorită greșelilor PNL. USR, în condițiile în care PNL era cu adevărat partid de opoziție, nu trebuia să existe pe eșicherul politic. PNL trebuia să fie partidul de 40-45% pentru că potențial există”.

Mai mult decât atât, Romanescu îi arată din nou cu degetul pe colegii săi din organizația județeană care nu au pus deloc umărul să-l sprijine. „La Târgu Jiu, 75% din cetățenii care s-au prezentat la vot au votat și împotriva PSD, alegând opțiunea USR. Aici nu s-a votat împotriva PNL. Eu sunt foarte mulțumit de rezultatul de la Târgu Jiu. Este cel mai bun rezultat pe care l-a avut PNL în Târgu Jiu, în istoria lui, în ultimii foarte mulți ani. Este prima dată când diferența între PNL și PSD, la Târgu Jiu, în fieful PSD, nu depășește 2 procente. Războaiele pe care le-am dus cu PSD, în Târgu Jiu, le-am dus eu cu organizația municipală. N-am prea văzut reprezentanți ai organizației județene”, a încheiat Romanescu.

Vizualizări: 1,250

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: