România a debutat cu victorie în preliminariile CM 2022

Meciul dintre România şi Macedonia de Nord disputat joi seară s-a încheiat cu scorul de 3-2. Antrenorul Mirel Rădoi debutează astfel cu dreptul în preliminariile CM 2022.

Echipa națională a României s-a impus în fața Macedoniei de Nord, scor 3-2 (Tănase 27, Mihăilă 50, Hagi 85/ Ademi 82, Trajkovski 84), iar reprezentativa condusă de Mirel Rădoi se află pe locul 3 în clasamentul grupei J, cu 3 puncte, la egalitate cu Germania și Armenia.

Mirel Rădoi a vorbit la finalul meciului despre evoluția elevilor săi la debutul în preliminariile CM 2022, iar selecționerul a recunoscut că a avut emoții. Rădoi susține că se aștepta ca meciul jucat de România cu Macedoniei de Nord să nu se termine 2-2 și a explicat de ce. Mai mult, selecționerul țării noastre a oferit numele fotbalistului macedonean care a reușit să-l impresioneze. „Chiar am vrut să spun că a fost un thriller. În seara asta mi s-a părut că e prea ușor, că totul merge prea bine. Ne-a trecut glonțul pe la cap pentru că în câteva minute puteam pierde. Vreau să îl felicit pe Pandev pentru că nu am mai văzut un jucător cu calitatea pe care o are el, un jucător care găsește spațiile atât de bine. Nu a fost foarte greu. Nu am putut să fiu mereu lângă băieți, dar am putut să văd antrenamentele, discuțiile cu băieții. Nu a fost o mare problemă pentru că cei din staff știau principiile. Sunt lucruri foarte clare și fiecare trebuie să fie pregătit pentru ce poate urma. Meritul este doar al jucătorilor și al staff-ului pentru că eu nu am fost cu ei, doar i-am ajutat făcând scouting și monitorizare. Este o seară de poveste și mă bucur că este o poveste fericită pentru că în două minute nu am putut să reacționăm. Vlad a încercat să tragă echipa după el. Mă bucur că am putut să ne liniștim după cele două goluri și să încercăm să ne revenim. Am spus pe bancă că meciul nu se va termina 2-2, ci o să fie un meci ca la box. Dacă ne luăm după cele 80 de minute, atunci putem să sperăm, dar nu avem nicio șansă dacă ne luăm după cele 2 minute. În seara asta o să ne bucurăm pentru victorie, dar de mâine o să analizăm și cele 2 minute. În momentul în care facem o analiză nu vorbim de individ, ci de echipă. Dacă sunt greșeli în defensivă, atunci toți vor fi vinovați. Nu o să ies în fața dumneavoastră ca să spun că cineva a greșit”, a spus Mirel Rădoi la finalul meciului România – Macedonia de Nord 3-2.

Vizualizări: 1,184

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: