Roşca: Ei sunt învăţaţi doar să ceară

Preşedintele Sindicatului Liber de la Cariera Roşiuţa, Nelu Roşca, a spus că şefii din Ministerul Energiei trebuie să înveţe să mai şi dea, nu numai să ceară. Roşca spune că vor fi probleme pentru sistemul energetic când o să vină îngheţul. „Ministrul Energiei ar trebui să se aplece mai mult asupra problemelor din sistemul energetic. Aţi văzut că nu poate să facă faţă şi nici nu s-a aşternut zăpada. Dar când s-o aşterne zăpada şi vor veni temperaturile alea extreme de minus 15, minus 20 de grade Celsius, ce o să facă domnul ministru Anton Anton? Eu cred că suntem la un moment greu cu toţii, tot ceea ce înseamnă salariat al Complexului Energetic Oltenia. Ei sunt învăţaţi doar să ceară”, a spus Roşca la Radio Infinit.

Roşca le transmite celor din minister că trebuie să fie de acord cu o creştere a fondului de salariu anul viitor: „Ministrul Anton Anton să se aplece mai mult asupra energiei pe cărbune, pentru că ştiu doar să ceară şi să ia, să ne limiteze prin tot felul de reglementări. Cred că la momentul ăsta trebuie să mai şi dea. Trebuie să fie de acord cu creşterea fondului de salarii”.

Nelu Roşca a mai spus că „lucrurile au cam ajuns la limită” şi că acţionarii trebuie să se implice dacă vor ca această companie să mai existe. (A.A.)

Vizualizări: 2,939

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: