Roşu caută jucători pentru a completa lotul în perioada de iarnă

Perioada de transferuri din Liga Naţională de baschet a început în cursul săptămânii trecute, iar gorjenii de la CSM Târgu Jiu vor căuta în perioada următoare să  completeze lotul. Şeful secţiei de baschet a CSM, Adrian Roşu, a precizat că se află în căutarea unor jucători ieftini pentru a completa lotul actual.

Echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal din Târgu Jiu va completa  lotul în perioada de transferuri, expertul sportiv Adrian Roşu căutând deja jucători pentru a întări echipa pentru partea a doua a campionatului.

Antrenorul Claudiu Alionescu spunea de mai mult timp că nu se va mai baza pe americanul Rick Curry, pe care nici nu l-a mai folosit la ultimul meci.

Şeful secţiei de baschet a clubului a  precizat că vrea să găsească jucători care să nu aibă mari pretenții salariale pentru a se putea încadra în buget, dar care să şi corespundă posturilor deficitare din lotul lui Alionescu. ”A început recent perioada de transferuri şi noi căutăm jucători, e clar că o să căutăm pentru poziţia 4 şi am mai avea nevoie pe poziţia 1, ca să poată să îi dea nişte minute de pauză lui Jovan Djurasovic. Avem ceva în vedere, dar trebuie să mai urmărim jucători şi să vedem ce e mai bine pentru noi, adică şi preţ bun şi cât mai ieftin posibil, adică la cheltuieli cu transportul să nu trebuiască să plătim noi. Încercăm să scutim clubul de cât mai multe cheltuieli posibile, ca să putem să ne încadrăm în bugetul pe care îl avem acum”,  a spus Roşu la Radio Târgu Jiu.

Roșu a explicat că până acum secţia de baschet nu a avut probleme financiare: „Situaţia financiară a echipei a fost bună până acum, nu ştiu din ianuarie cum va fi, până se va vota bugetul. Dar sperăm la un buget mai mare de anul viitor, pentru că acum am avut acest buget doar pe patru luni de zile. La baschet cel puţin, evident că avem nevoie de un buget mult mai mare pentru că vrem să mergem mai departe”.

Conducerea CSM Târgu Jiu speră ca începând de anul viitor echipa de baschet, care evoluează în Liga Naţională, să beneficieze de un buget mai mare pentru a putea face performanță.Pentru acest prim sezon echipa de baschet are ca obiectiv menţinerea în Grupa valorică B a Ligii Naţionale iar până acum nu s-a descurcat foarte bine având  un lot destul de  subţire din punct de vedere numeric dar şi valoric.

Vizualizări: 742

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: