Soiledis și Bancu au jucat mai puțin de un sfert de oră în FCSB - U Craiova

FCSB s-a impus cu scorul de 2-0 în meciul disputat duminică seara cu Universitatea Craiova, pe Arena Naţională. Jocul a fost viu disputat şi pe teren dar şi în tribune unde s-a creat o atmosferă incendiară iar arbitrul a fost nevoit să întrerupă jocul.

Meciul dintre FCSB  şi Universitatea Craiova fost unul disputat încă din primele minute. Suporterii au aruncat petarde pe teren, iar din acest motiv arbitrul a întrerupt partida câteva minute. Nici antrenorii celor două echipe nu au avut un meci uşor pentru că au avut mari bătăi de cap chiar din debutul întâlnirii. Doi jucători, Aristidis Soiledis și Nicușor Bancu au avut probleme medicale şi au ieșit accidentați de pe teren.

Aristidis Soiledis a intrat pe teren la doar câteva zile după ce și-a înmormântat tatăl. Jucătorul a plecat de urgență din București, dar s-a întors la timp pentru partida cu Universitatea Craiova. Soiledis a intrat pe postul de fundaș stânga, dar s-a accidentat rapid după ce a fost jenat de Valentin Mihăilă. A fost înlocuit în minutul 10 de Lucian Filip, care a mai jucat pe postul de fundaș stânga. Filip a evoluat pe acest post și în celebrul meci cu Ajax Amsterdam.

Și Victor Pițurcă a primit o lovitură în prima parte a meciului, Nicușor Bancu s-a accidentat și a fost înlocuit de Cristi Bărbuț. Căpitanul oltenilor nu a fost lovit de niciun adversar dar se pare că fotbalistul a intrat pe teren fără să se fi încălzit foarte bine.

Jucătorii de la  FCSB au făcut spectacol încă din prima repriză a meciului cu Universitatea Craiova. Dennis Man a deschis scorul după o fază spectaculoasă, iar Florinel Coman a mărit avantajul echipei sale.

Dennis Man a fost primul care a ieșit la rampă după pasa lui Olimpiu Moruțan care l-a găsit demarcat pe partea dreaptă, l-a driblat pe Stephane Acka și l-a învins lejer pe portarul Popescu. Florinel Coman s-a răzbunat pe Victor Pițurcă după ce antrenorul oltenilor l-a tot criticat în ultima perioadă. „Am auzit că are scăpări în viața personală. Sper că se întâmplă asta doar pentru că este tânăr”, a fost unul dintre atacuri. Coman a înscris un gol frumos după un șut din careu și a obținut și un penalty irosit de Florin Tănase.

Vizualizări: 885

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: