Universitatea Craiova a renunţat la un jucător adus de Piţurcă

Universitatea Craiova l-a dat afară pe bosniacul Goran Zakaric, jucător adus la finalul anului trecut la echipa din Bănie de către Victor Pițurcă. Acesta şi-a găsit rapid echipă şi, la doar o săptămână după despărţirea de olteni, a ajuns la un acord cu Tobol Kostanay, formație care a încheiat sezonul trecut pe locul 4 în prima ligă din Kazakhstan.

 Goran Zakaric a fost dat afară de la Universitatea Craiova, dar a semnat deja cu noua lui echipă. Acesta a fost adus de Victor Pițurcă la Universitatea Craiova în luna octombrie a anului 2019. Despărţirea craiovenilor de fostul selecționer al echipei naționale a României i-a făcut pe oficialii Craiovei să renunțe la seviciile mijlocașului care are 11 selecții pentru reprezentativa Bosniei.

După ce a fost dat afară de la Universitatea Craiova, în urmă cu aproape o săptămână, fotbalistul în vârstă de 27 de ani nu a stat foarte mult timp pe bară și a semnat deja cu noua sa echipă. Goran Zakaric s-a înțeles cu o formație din Kazakhstan. Fotbalistul care a evoluat la echipe precum  Dinamo Zagreb și Partizan Belgrad și care a adunat 635 de minute în tricoul Universității Craiova a ajuns la un acord cu Tobol Kostanay, formație care a încheiat sezonul trecut pe locul 4 în Kazakhstan.

Vizualizări: 1,514

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: