Rotaru, cu gândul la retragere: Nu vreau să încurc apele

Fostul primar de la Lelești, Marian Rotaru, ia în calcul varianta retragerii de la vârful politicii din județul Gorj, după ce a pierdut alegerile la Târgu Jiu cu un scor destul de mic. Acesta spune că nu vrea să încurce apele Partidului Mișcarea Populară, mai ales că liderul partidului Nicolae Davițoiu ar fi declarat faptul că s-a greșit privind desemnarea candidatului pentru Primăria Târgu Jiu.

”Eu atât am putut să fac. Dacă au fost alții care au fost mai buni, să rezolve problemele și să fie bine. Nu că nu mă mai interesează politica, dar nu vreau să încurc apele partidului, aștept să văd ce decizie se ia. Am crezut că voi putea rezolva problemele din Târgu Jiu. Am auzit niște declarații că poate ar fi fost altul mai bun. Dacă rămân membru bine, dacă nu, asta e. E mai bine așa și asta-i viața”, a spus Marian Rotaru, la Radio Infinit.

Marian Rotaru spune că a văzut mai multe nereguli în ziua votării, afirmând că mașinăria de vot a fost bine pusă la punct.

”A fost mașinăria pusă la punct. La toate secțiile de votare erau oameni de-ai lor. Erau sute de oameni la anumite secții. În Meteor au fost foarte multe persoane care au așteptat la vot. Dacă după 30 de ani de democrație 3 cartiere din Târgu Jiu trebuie să dea ora exactă, asta este”, a mai spus Rotaru.

Vizualizări: 3,149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: