Nume vehiculat pentru postul de viceprimar la Târgu Jiu

Negocierile privind numirea viceprimarilor la municipiul Târgu Jiu încă nu au luat sfârșit. Primarul Marcel Romanescu spune că poartă discuții și cu celelalte partide politice pentru a-și asigura majoritatea în Consiliul Local. Una dintre variante pentru postul de viceprimar ar fi putea fi chiar Gabriel Coica, de la Pro România.

În acest moment, două partide politice de la Gorj par a fi căutate de către primarul Romanescu pentru formarea unei majorități în Consiliul Local, fiind vorba despre Pro România și Partidul Verde, oferind la schimb postul de viceprimar.

După ce zilele trecute în spațiul public se vehiculase numele lui Adrian Tudor (Partidul Verde) pentru postul de viceprimar, în cărți a apărut Pro România, cu Gabriel Coica.  

”Port negocieri cu toată lumea, exceptând Partidul Social Democrat. Gabi este o variantă pe care o voi lua în calcul. În momentul de față pot să vă spun că am o majoritate în Consiliul Local. Nu pot spune mai multe, as pune o presiune nefirească pe cei cu care am discutat. Voi avea majoritate în acest mandat”, a spus primarul Marcel Romanescu, la Radio Infinit.

Liderul Pro România de la Gorj, Alin Văcaru, spune că va purta discuții cu Victor Ponta cu privire la aceste alianțe: ”Marți am să fiu la București și am să discut cu președintele Victor Ponta. Pe noi interesează ca lucrurile să funcționeze bine. Am avut discuții și cu domnul Marcel Romanescu și cu cei de la Partidul Verde. Nu am luat încă o decizie. Probabil și Gabriel și Luminița își doresc postul de viceprimar, merită amândoi. Vom vedea”, a spus Alin Văcaru.

Luminița Popescu a candidat pentru postul de primar, fiind a treia în opțiunile electoratului, după candidații PNL și PSD.

Vizualizări: 5,365

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: