Rotaru, la vot cu DD: Sunt liber de contract!

Primarul PSD din Leleşti, Marian Rotaru, l-a însoţit ieri la urne pe Dan Diaconescu. Primarul spune că DD l-a invitat şi el a putut să meargă, dar asta nu implică înscrierea sa în PP-DD. Deocamdată! În plus, Rotaru nu vede ceva rău în apropierea faţă de PP-DD, pentru că este liber de contract, odată ce a fost ameninţat cu excluderea.

Reporter: Domnule primar, ieri aţi fost la vot cu Dan Diaconescu. De ce?

Marian Rotaru: De dimineaţă am fost, aşa este. Păi dacă ai mei nu m-au invitat? Şi domnul Nicolae Daviţoiu dacă mă invita să mă duc cu dumnealui la vot mă duceam. Doar sunt liber de contract, nu au spus că mă exclud?

Rep.: Dar ce înseamnă această apropiere a dvs. de Dan Diaconescu?

M.R.: Nu înseamnă nimic. A fost o invitaţie. Dacă poţi mergi, dacă nu, refuzi elegant. Eu am putut. Eu azi nu am ieşit din Leleşti decât să mă duc la vot. Nu ştiu cum se face că azi am numai probleme. Canalizare înfundată, probleme cu apa. De azi dimineaţă mă ocup de treburile administrative.

Rep.: Dacă până la urmă veţi fi exclus ce veţi face? Vă înscrieţi în PP-DD?

M.R.: Am fost independent şi voi fi independent. Cred că aşa trebuia să rămân. Deocamdată să vedem dacă se poate face această excludere, dacă va mai fi preşedinte şi prim-ministru.

Rep.: Ştiţi dvs. ceva, aveţi cunoştinţă de vreun sondaj?

M.R.: Nu ştiu şi să ştiţi domnişoară că aurolacii nu se uită la sondaje! Să aşteptăm rezultatul.

Rep.: V-a deranjat declaraţia domnului Cârciumaru referitoare la cei din preajma lui Dan Diaconescu, pe care i-a numit aurolaci?

M.R.: Păi da. Putea să-şi retragă această declaraţie. Sunt oameni importanţi în PP-DD, nu poţi să vorbeşti aşa, ca preşedinte de partid.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: