Rotaru vrea să candideze pe colegiul lui Popeangă sau al lui Ponta

Primarul Marian Rotaru a declarat la Radio Infinit că vrea să candideze la parlamentare. Acesta atrage atenția conducerii PSD Gorj că nu vorbește degeaba. Mai mult, Rotaru crede că ar avea cele mai mari șanse pe colegiul 5 ocupat acum de Vasile Popeangă sau pe 6, ocupat de premierul Victor Ponta.

 

Reporter: Mai vreți să candidați?

Marian Rotaru: Eu am fost şi voi rămâne un adept al seriozităţii şi al verticalităţii în declaraţii. Dacă vor considera în continuare că nu sunt bun pentru un colegiu mă voi supune şi voi merge ca independent. Eu nu mă văd un primar de ţară până la adânci bătrâneţi cu cravata de un lat de palmă şi cu bascheţi în picioare. Vreau să evoluez pentru că în administraţie am epuizat cam tot ce se poate învăţa.

 

Rep.: Aţi spus că vă duceţi pe orice colegiu, indiferent pe care, ca independent. De ce nu spuneţi pe care?

 

M.R.: Pentru că nu ştiu care dintre colegi va fi desemnat pe colegiul 1. Nu ştiu dacă nu voi fi desemnat eu. Eu normal vreau pe colegiul 1, în Târgu Jiu şi crinii mă cunosc pentru că aici am copilărit, aici am făcut şcoala şi am crescut. Mergem, facem un sondaj de notorietate pe toate străzile. Dacă eu, când a candidat domnul Victor Ponta am adus peste 700 împreună cu echipa…

 

Rep.: Deci aveţi 5,6 şi 1?

 

M.R.: Da, că doar nu o să mă duc la Motru că nu cunosc…

 

Rep.: USL-ul trebuie să îl susţină pe domnul Morega pentru Colegiul 1?

 

M.R.: Domnul Morega nu este la PSD deocamdată. Ca să participe din partea USL-ului trebuie să fie ori la PSD, PNL, ori la PC. Din câte ştiu nu este la niciunul dintre aceste partide. Dacă va fi angrenat mai departe într-un partid şi partidul, respectiv USL-ul îl susţine şi noi vom considera că trebuie să mergem mai departe după vârsta pensionării la parlamentare ne supunem la ce spune partidul.

 

Rep.: Dânsul e pensionar de câţiva ani…

 

M.R.: Eu nu am vorbit de dumnealui, eu vorbeam de mine. Dacă nu voi fi acreditat şi dacă nu mi se recunosc meritele sunt dispus să plec din PSD şi să candidez ca independent. Dacă comuna Leleşti nu e ca grădina botanică eu spun că nu am făcut nimic. Dacă va fi o sondare corectă mă voi supune. Dacă se spune că în Leleşti că eu am procentaj de 10% şi eu ştiu cum vorbesc oamenii…

 

Rep.: Şi dacă nu se va face sondaj pentru simplul motiv că acest colegiul este al liberalilor ce mai faceţi

 

M.R.: Fac şi eu ca Băsescu şi cu asta basta. Îmi iau pălăria şi bastonul şi îmi văd primar. Eu le-am spus cetăţenilor că voi merge la deputaţi.

 

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: