Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Rromii cer socoteală PSD Gorj

Liderii rromilor din judeţ solicită o întâlnire cu şefii PSD Gorj pentru a analiza felul în care s-a aplicat protocolul semnat în primăvara anului trecut. Liderul Partidei Rromilor din judeţ, Nelu Pavel, care este şi consilier judeţean ales pe listele PSD, spune că o astfel de întâlnire va avea loc, cel mai probabil, la sfârşitul săptămânii. Acesta afirmă că la discuţii sunt aşteptaţi primii doi oameni din PSD Gorj, respectiv Florin Cârciumaru şi Ion Călinoiu, dar şi parlamentarii social-democraţi din judeţ.

Liderii rromilor sunt cei care au solicitat întâlnirea respectivă, unii dintre aceştia precizând sub anonimat că nu sunt mulţumiţi de felul în care este aplicat protocolul cu PSD Gorj. Aceştia sunt supăraţi pentru că primarii din judeţ, care aparţin în mare parte de PSD, nu au angajat consilieri din rândul etniei, aşa cum s-a întâmplat la Târgu Jiu. În plus, unii dintre reprezentanţii rromilor îl contestă pe conaţionalul lor angajat la cabinetul deputatului Vasile Popeangă. Radu Istratie a fost propus de Uniunea Rromilor Creştini, însă liderii Partidei Rromilor vor ca parlamentarul să aibă un consilier din rândul membrilor săi.

Vizualizări: 68

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: