Rudele fetei din Grecia spun că aceasta este în siguranţă

Reacţie a rudelor femeii decedate în Grecia şi înmormântată duminică la Dănciuleşti, după ce Pandurul a publicat ieri informaţii despre situaţia în care se află fiica de 10 ani a acesteia, rămasă în grija unui avocat de acolo. Tatăl minorei a fost cel care a făcut publică situaţia fetei, în încercarea de a intra în custodia ei, după ce, cu 9 ani în urmă, a divorţat de fosta sa soţie, moartă acum într-un tragic accident rutier produs la greci.

O soră a femeii, Maria Ciobanu, susţine că fostul său cumnat, Nicolae Andronie, nu are nici un motiv să încerce să redevină tatăl fetei atâta timp cât vreme de 9 ani nu s-a interesat deloc de soarta acesteia, lăsându-şi fosta soţie să se descurce cum poate. Aceasta declară că nepoata sa este în siguranţă în Grecia pentru că avocatul la care a rămas este cel la care sora sa a lucrat vreme de cinci ani în casă. În consecinţă, fetiţa a crescut sub ochii avocatului grec, argument suficient pentru ca rudele din Gorj ale acesteia să o ştie mult mai în siguranţă decât dacă ar fi fost luată de tatăl ei natural.

„Acest Nicolae Andronie face acum pe îndureratul, dar vă asigur că sora mea nu l-a părăsit pentru că trăia foarte bine cu el. El nu a ajutat-o cu nici un ban pentru a creşte fetiţa, iar acum ne-a spus clar că vrea banii de pe poliţa de asigurare. El se plânge că fata a rămas la avocatul grec, dar nu spune şi că sora mea a lucrat la acel avocat şi că acesta o ştie pe nepoţica noastră mai bine decât tatăl ei natural. Tatăl este un individ care nici măcar nu are un loc de muncă, deci nu ar avea cu ce să o îngrijească. Noi, familia, vrem să o aducem acasă la Târgu Jiu pe nepoata din Grecia şi să avem grijă de ea. Andronie v-a spus că un frate al meu, poliţist la Bucureşti, a fost în Grecia pentru a se interesa de fată, dar nu a spus că, de fapt, fratele meu a fost acolo ca să ajute la repatrierea cadavrului sorei mele. Pe el, ca fost soţ, nu l-a interesat deloc acest aspect. El are alte interese şi acum încearcă să facă scandal crezând că ar putea lua fata, ceea ce nu se va întâmpla”, spune Maria Ciobanu.

În ceea ce-l priveşte pe tatăl fetei aflate încă în grija avocatului grec, Nicolae Andronie spune că a continuat şi ieri demersurile pe lângă autorităţile din România pentru a primi custodia fiicei sale. „Am fost la Protecţia Copilului şi m-au asigurat că se vor interesa îndeaproape de acest caz. Cu ce drept să îmi ia rudele fostei soţii fata? E fiica mea, eu sunt tatăl ei şi vreau să o cresc. Ei mi-au spus că vor banii de pe poliţa de asigurare, nu eu am zis aşa ceva, iar în ceea ce-l priveşte pe avocat, eu vă spun că nu cred că fata este în siguranţă acolo. Ştiu de la fosta mea soţie nişte discuţii mai intime, pe care nu le-aş reproduce aici, pentru care ea în ultima vreme a şi plecat de la acel avocat şi se mutase la o garsonieră. Eu cred că fata trebuie să îmi revină mie, ca tată natural, iar pentru asta mă voi lupta cu toate armele ca să o recâştig”, declară bărbatul.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: