Ruşeţ a uitat că e acţionar la Cantina Rovinari

Am uitat că sunt acţionar la Cazare-Cantine Rovinari, a declarat ieri sindicalistul Ion Ruşeţ, Presa locală a prezentat un document potrivit căruia fostul senator are o mie de acţiuni la Cantina Rovinari. Grav este că Ruşeţ nu şi-a trecut vreodată aceste acţiuni în declaraţia de avere.

Primul care a spus că fostul senator Ion Ruşeţ vrea să „jefuiască“ unitatea la care este acţionar a fost liderul Constantin Creţan. Într-o declaraţie dată la Radio Infinit pe 21 martie, Ruşeţ a declarat că „Se încearcă direcţionarea problemelor cu care se confruntă UACC Rovinari către mine. Nu ştiu cine este managerul de proiect, voi face cercetări”, fără să spună o vorbă despre acţiunile pe care era acuzat că le are.

Ieri însă, presa a prezentat dovada că acesta este acţionar la Cazare Cantine Rovinari. Explicaţia lui Ruşeţ este hilară. „Este o chestiune mai veche. Am făcut o scrisoare să mi se pună la dispoziţie toate datele. Niciodată n-am participat la nicio şedinţă a acţionarilor. N-am ştiut că sunt acţionar, altfel aş fi trecut asta în declaraţiile de avere”, a precizat Ruşeţ.

 „Am omis o tranzacţie pe care am făcut-o acum 15 ani. N-am dat niciun leu la casieria societăţii pentru aceste acţiuni. N-am fost niciodată convocat la vreo şedinţă”, a declarat Ion Ruşeţ la Radio Infinit.

Povestea acţionarilor a ieşit la iveală după ce un număr de 88 de salariaţi de la Cantina Rovinari au fost trimişi în preaviz. Acum oamenii au cuvântul managerului Laurenţiu Ciurel că nu vor fi trimişi acasă.

PROMISIUNE

Liderul de sindicat Gabriel Popescu a declarat ieri că CEO va acorda prin încredinţare directă distribuţia mesei de protecţie. Popescu spune că unitatea este dotată corespunzător pentru această activitate. „Suntem în preaviz până pe 3 aprilie, semnăm contractul săptămâna viitoare. O să fie un preţ de 50 de bani pe porţie, cât să ne asigurăm măcar salariile“, a spus acesta. 

Vizualizări: 70

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: