Ruşeţ ar putea avea un contracandidat

Ion Ruşeţ, preşedintele interimar al PD-L Gorj, ar putea avea contracandidaţi la alegerile pentru preşedinţia filialei judeţene. La nivelul judeţului Gorj s-a depus o singură candidatură, însă există posibilitatea ca până pe data de 14 martie la Biroul Permanent Naţional să fie depuse şi altele.

Dacă la nivel judeţean, data limită de depunere a candidaturilor a fost ziua de 6 martie, la Biroul Permanent Naţional se mai pot depune candidaturi până pe 14 martie. Astfel că Ion Ruşeţ ar putea avea contracandidaţi, în cazul în care şi alţi membri ai PDL şi-ar dori funcţia. Anunţul a fost făcut de democrat-liberalul Marcel Hoară. „Ţin să vă anunţ că nu data de 6 a fost data limită. La Bucureşti, la Biroul Permanent Naţional se mai pot depune candidaturi până pe 14. astfel că ar putea să apară şi alţi candidaţi. Eu nu m-am gândit să candidez pentru această funcţie pentru că m-am autoevaluat şi ştiu care este funcţia pe care mă încadrez. Drept să vă spun nici nu aş avea timp să îmi îndeplinesc sarcinile de preşedinte al partidului”, susţine Marcel Hoară.

Nici Ion Ruşeţ nu exclude posibilitatea de a avea contracandidaţi. „Aşa este. Cine vrea să se înscrie pentru această funcţie are această posibilitate. Sunt alegeri, aşa că oricine îndeplineşte condiţiile poate să-şi depună candidatura la Bucureşti la BPN. Nu ştiu dacă voi avea contracandidat, dar oricine este liber să se înscrie”, spune Ruşeţ.

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: