Călinoiu a plătit 600 de milioane pentru demiterea lui Fugaru

Fostul viceprimar de la Târgu Cărbuneşti, Ion Fugaru, a demisionat din PRM acuzându-şi colegii de partid de trădare. Fugaru susţine că “a fost vândut” pe 600 de milioane de lei vechi!  Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Calinoiu, a dat banii vicepreşedintelui PRM de la nivel central, Costel Avram. Calinoiu a plătit astfel demiterea lui Fugaru din funcţia de conducere a PRM. Şeful Consiliului Judeţean nu a putut fi găsit pentru a da un punct de vedere.

Conform fostului viceprimar al oraşului Târgu-Cărbuneşti, preţul de demitere a sa din funcţia de preşedinte al filialei Gorj a Partidului România Mare a fost de 600 de milioane de lei. Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, a negociat preţul lui Fugaru cu vicepreşedintele PRM, Costel Avram, la o partidă de fotbal Pandurii- Dinamo. 

Din acest motiv, Fugaru a hotărât să părăsească PRM .

„Costel Avram a venit să stabilească cu Ion Călinoiu preţul pentru înlăturarea mea de la PRM. V-am spus la vremea ceea şi am dovezi că Ion Călinoiu s-a întâlnit cu Costel Avram la Craiova“, a spus Ion Fugaru.

Fugaru a mai precizat ca preţul iniţial a fost de 800 de milioane, dar pentru ca PRM-iştii au refuzat sa-l dea afară şi din organizaţie, Călinoiu a refuzat să mai dea cele 200 de milioane, aşa cum fusese înţelegerea.

„Trebuia să-i dea 800 de milioane, dar Ion Călinou nu i-a dat şi era normal să nu-i dea din moment ce nu m-au dat afară şi din partid, aşa cum se înţeleseseră. PSD avea interesul să plec de la primăria Cărbuneşti ca să-şi pună omul acolo“, a explicat Fugaru.

Odată cu depunerea demisiei din PRM, Fugaru va fi nevoit sa renunţe si la postul de consilier local pe care îl deţine in cadrul Consiliului Local Carbuneşti.

Ion Fugaru a declarat ca este curtat de mai multe partide politice, însă deocamdată nu a luat o decizie in acest sens.

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: