Rușeț, despre fostul partid: O să vadă că patru plus trei nu fac șapte

Ironii pe scena politică din Gorj după fuziunea dintre Pro România și ALDE. Fost membru ALDE, dar acum în barca Partidului Mișcarea Populară, Ion Rușeț râde de foștii săi colegi. „O să vadă acum că nici patru plus trei nu fac șapte”, a spus Rușeț. Cele mai multe săgeți s-au dus însă către deputatul de Gorj Victor Ponta, care a fost arătat cu degetul că nu trece prin județul care l-a trimis în Parlament decât în campania electorală.

Pro România şi ALDE au decis să fuzioneze. Noul partid se va numi Pro România Social Liberal. Cu toate acestea, crede Ion Rușeț, de la PMP, procentele celor două partide nu se vor aduna la următoarele alegeri parlamentare. „Nici patru plus trei nu vor face cinci la următoarele alegeri. Această mișcare a fuzionării dintre Pro România și ALDE s-ar putea să le arate că patru cu trei nu fac șapte, să nu facă nici cinci. Poate patru jumătate. Nu este exclus nici ca Pro România să nu facă pragul electoral. Numai pe căi nevăzute și profund nedemocratice”, a spus Rușeț, la Accent TV.

Deputatul Victor Ponta a fost ironizat de Ion Rușeț și arătat cu degetul că trece prin Gorj doar să ceară voturi. De această dată însă, Victor Ponta a anunțat că nu va mai candida în Gorj, ci în capitală. “De ce nu mai candidează în Gorj Victor Ponta? Preferă la București, că oricum se face pragul electoral, orice partid își trimite doi, trei deputați și un senator în Parlament, la București. De ce nu deschide în alt județ? Din lașitate! Victor Ponta tot vorbea de CEO, că a salvat șandramaua. Dar cum? S-a lăudat că a adus sediul CEO de la Turceni la Târgu Jiu. Mare realizare”, a spus, ironic, Rușeț.

Pe de altă parte, și PMP, partid pe care îl reprezintă Rușeț, este la limita pragului electoral. Rușeț ar putea candida la aceste alegeri pentru un post de senator.

Vizualizări: 2,372

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: