Rușeț, despre schimbările de la CE Oltenia: “Am văzut multe”

Ion Rușeț, consilier al Directoratului Complexului Energetic Oltenia, a comentat la un post de televiziune cam ce înseamnă schimbările de șefi în această companie. “De-a lungul anilor am văzut multe. Am văzut și directori care au fost schimbați și nu mai treceau cei mai buni colaboratori pe lângă biroul dumnealor ca nu cumva să-i observe, am văzut și directori numiți care lăsau ușa deschisă să vadă cine intră în secretariatul fostului director, am avut și experiențe personale cu oameni care au ajuns directori din șefi de secție și după aceea aveau impresia că dețin adevărul absolut. Am trecut prin toate”, a spus Rușeț la Tele 3.

Complexul Energetic Oltenia are de la 1 iulie un nou Consiliu de Supraveghere, iar potrivit unor surse acesta va schimba Directoratul până la jumătatea lunii iulie. Jurnaliștii prezenți în platou vorbeau despre faptul că aerul este mai rarefiat în companie de când au fost anunțate schimbările, nemaifiind îmbulzeală la biroul managerului Sorin Boza.

“Cred că asemenea momente sunt un bun prilej pentru cei care s-au aflat pe tronul acela din față, un bun prilej de autoevaluare, dar și de evaluare. De autoevaluare, pentru că în viață se întâmplă să dai credit unor oameni care sunt extrem de apreciați, dar îndepărtezi astfel oameni care ar fi fost extrem de onești într-o relație profesională”, a comentat Rușeț. (A.A.)

Vizualizări: 2,755

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: