Sindicalist: Sunt lupte între clanuri la CE Oltenia

Preocuparea guvernanților să schimbe șefii Complexului Energetic Oltenia cât mai repede și nu pentru găsirea unor soluții care să ajute compania îi revoltă pe angajații din minerit. În timp ce, la nivel înalt, se poartă bătălii pentru funcții și salarii mari, în cariere, oamenii plâng soarta companiei. „Sunt niște lupte între clanuri acolo. Care e mai tare, care să pună mâna pe putere”, a spus un sindicalist din CEO.

Situația financiară a Complexului Energetic Oltenia nu e deloc una să le dea prea mari speranțe salariaților din producție. Oamenii sunt totuși uimiți că nimeni nu pare să se preocupe de acest gând. Toată lumea este concentrată doar pe funcții și bani, susține Ion Popescu, liderul Sindicatului “Renașterea” de la Cariera Jilț: „Compania încă nu a ajuns la marginea prăpastiei, dar nu mai are nici mult. Urmărim și noi ce se întâmplă cu noile numiri. Pe noi, puțin ne interesează de aceste numiri. Ne interesează ca acest Consiliu de Supraveghere să lase bătăliile politice între clanuri, clanurile PSD-iste și ALDE-iste. Sunt niște lupte între clanuri acolo. Care e mai tare, care să pună mâna pe putere. Noi nu existăm pentru ei! Ei nu au decât lupta pentru putere, funcții plătite cu mii de euro, să o ducă ei bine. Restul, Dumnezeu cu mila!”.

Ion Popescu a mai explicat, la Gorj TV, că știe singurul obiectiv al noului Consiliu de Supraveghere al companiei: “În două săptămâni de zile, am înțeles că noul CS are un singur obiectiv: schimbarea membrilor Directoratului. Cei care i-au pus acolo nu au altceva de făcut decât să schimbăm Directoratul, că nu le plac ochii domnului Boza sau Bălăcescu sau care mai sunt în Directorat”.

Vizualizări: 3,441

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: