Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Rușeț: Există probabilitatea să nu se desfășoare alegeri

Ion Rușeț, reprezentant al PMP Gorj, crede că încă există probabilitatea ca alegerile din 6 decembrie să nu se țină, câtă vreme s-a ajuns la peste zece mii de infectări pe zi. “Dacă lucrurile vor continua așa, există probabilitatea, mică, să nu se desfășoare alegeri, cu toate că un acord tacit pentru alegeri pe 6 decembrie există între partidele politice. Dar, dacă virusul va fi mai puternic, există și probabilitatea ca alegerile să nu se țină”, a spus Rușeț la Tele 3.

Acesta acuză guvernanții de ipocrizie, pentru că spun că respectarea regulilor ne ferește de infectare, dar doi miniștri au Covid-19. “Acum câteva luni aveam semnale din partea decidenților politici că se îmbolnăvesc doar cei care nu se protejează. Toate reclamele care s-au făcut pe posturile naționale de radio și televiziune erau: poartă mască! Iată că virusul nu iartă și se infectează și cei care ies acum și spun că au respectat toate regulile”, a mai spus liderul politic.

“Va fi o campanie electorală atipică”, a concluzionat Ion Rușeț. (A.A.)

Vizualizări: 1,547

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: