Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Vrea piețe volante în Târgu Jiu

Organizarea unor piețe volante temporare ar fi o soluție în contextul COVID pentru sprijinirea producătorilor locali din Gorj, este de părere Radu Miruță, candidatul Alianței USR PLUS la Camera Deputaților. Afirmația vine în contextul în care guvernul liberal a decis închiderea unor piețe și târguri, pentru a stopa extinderea cazurilor de Covid-19.

"Primarii gorjeni cărora chiar le pasă de oameni, dincolo de declarațiile de presă, ar putea anunța până duminică seara locațiile identificate și amenajate astfel încât producătorii locali să își poată continua vânzarea produselor.

Inchiderea pietelor cu spatii inchise este măsura luata de autorități pentru înfrânarea epidemiei. Această măsură afectează însă major atât producătorii locali care rămân cu recolta de toamnă, cât și gorjenii care sunt directionați spre a cumpăra produse cu mai multe chimicale, importate din alte țări cu agricultura mai industrializată și cu lobby mai puternic", a scris Miruță pe pagina de socializare. (M.M.)

Vizualizări: 1,652

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: