Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ce a găsit un candidat într-o comună din Gorj

Drumuri neasfaltate care nu duc nicăieri, dar indicatoare ca la Paris. Asta a găsit Corneliu Răducan Morega la Săcelu, în județul Gorj. 

Candidatul Alianței USR-PLUS la postul de senator de Gorj a împărtășit experiența pe pagina de socializare, unde a pus și o fotografie de la fața locului. "Sacelu. Bani publici cheltuiti aiurea. Strazi neasfaltate care duc nicaieri, dar indicatoare ca-n Paris (sa stie omu pe ce “strada” merge). Exact tichie de margaritar", a scris Corneliu Răducan.

Acestuia i-a atrat atenția și un indicator rutier din Mătăsari. "Mătăsari 2020! Ca să știi încotro sa pleci!!!", a scris candidatul la un post de senator.

Corneliu Răducan este arhitect și face politică de doar câteva luni, fiind atras de principiile celor de la USR-PLUS. (A.A.)

Galerie fotoVizualizări: 2,664

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: