Ruşeţ, preşedintele unui partid care nu-l reprezintă

Democrat-liberalul Ionel Manţog îl condamnă pe Ion Ruşeţ pentru faptul că vrea să preia şefia organizaţiei PDL de la Gorj. Manţog nu-şi înţelege colegul de partid care la trei zile după ce declara că nu se mai încadrează în doctrina PDL ar accepta fără niciun fel de problemă postul de preşedinte.

Senatorul Ion Ruşeţ a declarat că nu se mai încadrează în doctrina Partidului Democrat Liberal Gorj, săptămâna trecută, când sindicaliştii din minerit au protestat în faţa locuinţei sale. În ciuda acestei declaraţii, Ruşet ar putea ajunge preşedinte al organizaţiei judeţene Gorj a PDL pentru a nu vota în favoarea moţiunii de cenzură a opoziţiei. Democrat –liberalul Ionel Manţog a declarat la Gorj TV că partidul nu ar mai fi unul serios dacă va fi pus preşedinte Ruşeţ. „Nu cred că viitorul politic a lui Ruşeţ este la PSD, el e conştient că ar face o mare greşeală dacă ar pleca. În ceea ce priveşte numirea lui ca preşedinte al PDL Gorj, cum ar mai fi acesta un partid serios dacă ar fi pus preşedinte unul care a declarat că nu se mai încadrează în doctrina partidului“, a spus democrat-liberalul Ionel Manţog.

Mai mult, el susţine că moţiunea nu va trece indiferent de poziţia lui Ruşeţ în ziua votului. „Mă pricep foarte bine la descifrarea jocurilor, nu e vorba de votul lui Ruşeţ. Moţiunea de cenzură nu va trece chiar dacă va fi o discuţie. Nu este decisiv votul lui Ruşeţ“, a mai spus Ionel Manţog.

Duminică vor avea loc noi discuţii la nivel central referitor la alegerile interne din PDL Gorj, inclusiv la poziţia lui Ruşeţ în cadrul organizaţiei de la Gorj.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: