Ruşeţ: Romanescu l-a săpat pe Liviu Andrei

Declaraţiile lui Marcel Romanescu, privind rezultatul prost în alegeri al democrat-liberalilor, l-au enervat pe şeful PD-L Gorj Ion Ruşeţ, care a răbufnit într-o emisiune tv şi a făcut mai multe acuzaţii la adresa fostului coleg de partid.

Romanescu a râs de rezultatul lui Ruşeţ şi al preşedintelui PD-L Târgu Jiu Nicolae Daviţoiu la alegerile din 9 decembrie şi crede că organizaţia îşi va reveni doar după plecarea acestora. În schimb, Ruşeţ spune că se închină dacă cineva îi va prezenta vreo iniţiativă de-a lui Romanescu ajunsă lege în timpul mandatului său de deputat.

Dacă Daviţoiu l-a numit traseist pe Romanescu, trecut în barca PNL înainte de alegerile locale, Ruşeţ spune că acesta are „un caracter zero, deşi este cadru universitar“. Fostul senator Ruşeţ mai spune că atunci când Romanescu era subprefect Gorj susţinut de pedelişti, singura lui treabă administrativă era să-l sape pe Liviu Andrei, atunci prefect. „Daţi-mi exemplu de o iniţiativă ce a ajuns lege, semnată de Marcel Romanescu şi eu mă închin. Nu a avut! Marcel Romanescu, deşi este cadru universitar, are caracter zero. Marcel Romanescu a fost susţinut de PD-L şi a mâncat o pâine frumoasă în Parlament, a fost susţinut de PD-L  pentru funcţia de subprefect şi tot timpul a încercat să-l sape pe Liviu Andrei. Nu a reuşit. A reuşit să-şi păstreze imaginea unui om care salută. A plecat din PD-L când partidul avea probleme. A crezut că la liberali va fi pe cai mari. Nu este aşa“, a spus Ruşeţ la un post de televiziune.

Vizualizări: 268

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: