Ruşeţ, un „Messi“ al negocierilor

Secretarul general al Sindicatului Mine Energie Rovinari (SMER), Ioniţă Cocoranu, l-a asemuit pe sindicalistul Ion Ruşeţ cu celebrul fotbalist Lionel Messi. El a spus la o emisiune la un post local de televiziune că negocierile din 2013 au fost salvate de Ion Ruşeţ, un fel de Messi al discuţiilor pe terenul administraţiei CE Oltenia.

 „Domnul Ruşeţ, când a venit, a venit, şi am mai făcut o astfel de afirmaţie chiar într-o sală de apel, domnul Ruşeţ a venit cum ar veni Messi când Pandurii sunt pe ultimele locuri, să o salveze Messi. A venit în calitate de expert, şeful era domnul Golea“, a declarat Ioniţă Cocoranu. Afirmaţia nu este exagerată, mai spune sindicalistul. „Nu e deloc exagerată. Despre Messi nu avem ce să discutăm în lumea fotbalistică. Cam aşa a fost văzut domnul Ruşeţ şi a încercat să-i pună în cârcă eşecul negocierii“.

Reamintim că la negocierile din 2013 au participat mai mulţi lideri sindicali de la patru federaţii - Univers, Mine Energie, Petrom şi Energetica - discuţiile fiind conduse de Marin Golea. Negocierile erau la scurt timp de la alegerile parlamentare pe care Ion Ruşeţ le-a pierdut, eşecul fiind răsunător. Nu numai că a pierdut mandatul de senator, dar PDL a scos undeva la 9%. El a fost reprimit la FNME, ocupând funcţia de prim-vicepreşedinte. Negocierile pe care Cocoranu spune că le-a salvat liderul Ion Ruşeţ s-au terminat rău pentru mineri şi energeticieni. În 2013, minerii şi energeticienii au fost salvaţi în sensul că au pierdut în medie 600 de lei pe lună, prime, sporuri şi alte bonusuri. Dar, cel mai important lucru pierdut este liniştea.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: