Ruşeţ vinde depozitul de muniţie de la Albeni

Bogdan Ruşeţ, proprietarul depozitului de muniţie al fostei mine Albeni, a scos imobilul la vânzare. Gorjeanul vrea să obţină peste 100.000 lei pe respectivul amplasament. Rămâne de văzut cine va cumpăra un astfel de spaţiu, dată fiind amplasarea acestuia, sub un deal. 

Depozitul de muniţie de la Albeni a fost scos la vânzare prin intermediul unei agenţii imobiliare. Spaţiul a fost utilizat în trecut de fosta SNLO, pentru mina din localitate, în vederea depozitării muniţiei ce era folosită în activitatea de subteran. Spaţiul este localizat la baza unui deal, şi a fost proiectat să reziste la explozia a 4.5 tone de trotil, conform anunţului postat pe site-ul OLX. Are o lungime de 180 metri liniari şi o lăţime de 2.5 metri, dar şi 7 camere de depozitare. În câteva zile anunţul a făcut aproape 600 de vizualizări. Vânzătorul a precizat în anunţ că spaţiul poate fi amenajat şi redat circuitului turistic. Preţul solicitat este de 110.000 lei.

poze_depozit_de_munitie_de_pe_olx

Bogdan Ruşeţ, cel care deţine acest imobil, este cunoscut mai ales pentru ferma de vipere pe care a deţinut-o în trecut în comuna Albeni. Acesta nu a putut fi contactat pentru a comenta referitor la această tranzacţie.

Vizualizări: 264

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: