Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ruşeţ vrea un tânăr în locul său. Vezi pe cine!

Fostul „senator al României” Ion Ruşeţ a declarat la Radio Infinit că îşi va depune mandatul din funcţia de preşedinte al PD-L Gorj, după eşecul de la parlamentare. Ruşeţ mai spune că în locul său va fi numit un tânăr. Primele nume apărute, Dan Vâlceanu, prim-vicepreşedinte PD-L, şi proaspătul deputat Ion Cupă.

Reporter: Aţi decis să vă depuneţi mandatul. Când veţi face acest lucru?

Ion Ruşeţ: După finalizarea acestei analize şi venirea la Târgu Jiu a conducerii partidului eu îmi voi depune mandatul. Este normal şi aşa s-a stabilit. Le-am cerut tuturor să aştepte, să facem o analiză corectă în aşa fel încât partidul să rămână cu oamenii care au fost fideli în aceste trei campanii electorale. Vom face o analiză pe colegii. Pe data de 23 februarie se întruneşte Consiliul Naţional al partidului pentru a stabili data la care va avea loc Convenţia partidului, când vor fi circa 5000 de delegaţi.

Rep.: Cine va face analiza la nivelul judeţului?

I.R.: Cei mai îndreptăţiţi sunt candidaţii. Se va ţine cont de poziţia candidaţilor. Unii dintre primari s-au poziţionat împotriva partidului sau a candidaţilor. Avem şi consilieri locali ce au muncit mult în această campanie. Trebuie să analizăm aceste lucruri la o şedinţă la care va participa şi preşedintele partidului.

Rep.: Aţi vorbit şi despre posibilitatea ca partidul să fie condus de un preşedinte tânăr.

I.R.: Aceasta este opţiunea mea, avem nevoie de un preşedinte tânăr, un preşedinte care să aibă şi capacitatea intelectuală şi capacitatea de a atrage lângă el foarte mulţi oameni,

Rep.: Despre cine este vorba? Se vorbea despre o eventuală numire a lui Ion Cupă.

I.R.: Am multe propuneri, sunt mulţi tineri în partid. Şi domnul Ion Cupă e o soluţie, este ales deputat. Eu nu vă ascund că voi discuta serios şi cu dânsul, un parlamentar e o soluţie. 

Rep: Cum comentaţi ieşirile publice ale domnului Ion Fugaru?

I.R.: Ar fi bine să-şi dea demisia şi din funcţia de consilier local. Nu este o pierdere, la Cărbuneşti a fost un dezastru.

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: