Angajații unei primării, trimiși în concediu de noul primar

Angajați ai unei primării din Gorj au fost trimiși în concediu de odihnă. Este vorba despre salariații Primăriei Motru, acolo unde primarul Cosmin Morega s-a decis să mai trimită din oameni în concedii, constatând faptul că ar fi vorba despre un număr de peste 1.800 de zile de concediu neefectuate.  

Primarul Morega mai spune și faptul că sunt angajați care nu și-au mai luat concediu de 3 ani de zile: ”Acum angajații lucrează prin rotație. Unii încep la 9:00 și pleacă la 17:00, iar unii au program de la 08:00 la 16:00.  Am luat și decizia ca o mare parte dintre angajați să meargă și în concediu de odihnă, fără ca activitatea instituției să fie afectată. Am făcut o verificare a situațiilor de odihnă. Am rămas uimit. Sunt peste 1.800 de zile libere neefectuate. Extrem de mult. Asta înseamnă vreo 5 ani. Sunt unii care nu și-au mai luat liber de 3 ani de zile”, a spus primarul Morega.

Morega spune că nu acceptă ca unii dintre angajați să stea la muncă dacă lucrurile nu necesită rezolvare urgentă, fiind trimiși în concediu: ”Au început să meargă în concediu. Nu voi accepta să stea la serviciu, doar de dragul de a sta ascuns într-un birou după un calculator, iar când ai nevoie de ei să vrea concediu. Nu funcționează școlile, iar asistenții nu trebuie să fie la școală, iar când încep orele să nu fie acolo. Vreau să îndreptăm lucrurile”, a mai afirmat edilul.

Vizualizări: 4,731

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: