S-a încheiat Cupa Tymbark Junior de la Târgu Jiu!

Stadionul Municipal din Târgu Jiu a fost gazda ediției din acest an a turneului final al ONSȘ Cupa Tymbark Junior. Timp de patru zile, în perioada 20-22 mai 2024, cele mai bune școli din țară la categoriile U10 și U12, băieți și fete, s-au duelat pentru medaliile de campioni.

Mobilizare uriașă pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu unde au avut loc zilnic câteva zeci de meciuri de copii, la competiția națională organizată de FRF, Cupa Tymbark Junior. Deși au avut de organizat în paralel și anumite festivități și spectacole de la Zilele Municipiului Târgu Jiu, responsabilii cu organizarea de la stadion, din cadrul Direcției de Patrimoniu și de la Edilitara SA, au reușit să ofere sutelor de copii care au luat parte la jocuri, dar și antrenorilor și oficialilor FRF, cele mai bune condiții pentru această competiție.

La finalele care au avut loc miercuri au fost prezenți Miodrag Belodedici, dublu câștigător al Cupei Campionilor Europeni și ambasador al competiției și Daniel Pancu, fost internațional, în prezent selecționerul naționalei de fotbal U21. După încheierea finalelor aceștia i-au premiat pe cei mai buni jucători.

Rezultate finalele mari:

București – Suceava 1-2 (U10 fete), Timiș – București 1-1, 1-2 la lovituri de departajare (U12 fete), București – Cluj 1-0 (U10 băieți), Timiș – Mureș 2-0 la lovituri de departajare (U12 băieți).

În finalele mici s-au înregistrat următoarele rezultate:

Covasna – Sălaj 5-0 (U10 fete), Constanța – Argeș 3-1 la loviturile de departajare (U10 băieți), Maramureș – Botoșani 2-1 (U12 fete), Gorj – Bacău 1-4 (U12 băieți).

Marți, în cea de-a doua zi a competiției ONSȘ Cupa Tymbark Junior au avut loc partidele din semifinale, dar și finalele pentru locurile 5-8.

Galerie foto




Vizualizări: 384

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: