Oltenii şi-au ales premianţii sezonului și MVP-ul!

Fanii Universităţii Craiova din gruparea sUpporters UCV şi-au ales premianţii. Pentru al 11-lea sezon la rând facţiunea s-a ocupat de decernarea distincţiilor pentru MVP-ul stagiunii şi pentru marcatorul celui mai frumos gol.

Anul acesta, aşa cum era de aşteptat, jucătorul sezonului la Universitatea Craiova este Alexandru Mitriţă, cel care a reuşit 16 goluri, 13 pase decisive şi a obţinut 5 lovituri de pedeapsă în cele 38 de apariţii în tricoul alb-albastru. Mitriţă, cotat de transfermarkt la 3.2 milioane de euro, a revenit acum un an la Universitatea Craiova, după 4 ani petrecuţi peste hotare, dar viitorul său în Bănie este incert, existând mai multe oferte pentru starul oltenilor.

Premiul pentru „Best goal” în viziunea celor de la sUpporters UCV i-a revenit lui Alexandru Creţu, pentru golul marcat în victoria din deplasare cu Sepsi. Cei doi premianţi şi-au primit distincţiile la meciul care a încheiat campionatul, cu Sepsi, pe „Ion Oblemenco”, câştigat cu 3-2 de gazde.

În precedentele două sezoane, Andrei Ivan fusese desemnat cel mai bun jucător al campionatului de la Universitatea Craiova, iar Alexandru Cîmpanu a primit anul trecut distincţia pentru cel mai frumos gol marcat.

Universitatea Craiova a încheiat campionatul pe poziţia a treia şi va disputa, duminică, de la ora 20.00, barajul pentru Conference League contra echipei Universitatea Cluj.

Vizualizări: 378

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: