S-a oprit în stâlp

Deşi poliţiştii rutieri atrag permanent atenţia cu privire riscul la care se expun conducătorii de autovehicule care se urcă la volan sub influenţa alcoolului, mai există încă persoane care nu conştientizează acest lucru.

Este vorba despre un bărbat din comuna bărbăteşti, C.M., de 45 de ani, care, în seara zilei de 29.02.2012, în jurul orei 20:00, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 661, în localitatea Bărbăteşti, din direcţia Bărbăteşti - Jupâneşti, a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat în coliziune cu un stâlp de joasă tensiune de pe marginea părţii carosabile.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Condus la Spitalul Orăşenesc Târgu-Cărbuneşti, acesta a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii rutieri i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării şi au întocmit pe numele acestuia dosar penal aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz de a se supune recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Biroul de presa al IPJ Gorj

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: