S-a semnat recepţia canalizării de la Alimpeşti

Procesul verbal prin care s-a recepţionat sistemul de canalizare a fost semnat luni. „Pe data de 10 ianuarie anul curent am semnat recepţia lucrării. Au participat foarte mulţi specialişti”, a declarat Elena Mosor, primar comuna Alimpeşti. 

Oamenii din Alimpeşti susţin că sistemul de canalizare nu este funcţional. Sătenii ştiu că încă se mai lucrează la canalizare şi nu cred că se vor folosi vreodată de ea. „Ce canalizare.. Nici până acum nu au terminat lucrările. Le-au făcut o dată, au venit iar şi s-au apucat. Ziceau că avem canalizare de astă-toamnă. De fapt aşa ne-a zis în fiecare an. Nu funcţionează nici o canalizare şi nu ştiu dacă o să avem vreodată”, spun oamenii.

Nici consilierul local Leonida Belgher nu este de acord cu semnarea recepţiei sistemului de canalizare. „Cei care au semnat pentru recepţia acestei lucrări rău au făcut. Eu cred că nu au ştiut ce au semnat. Ţevile băgate în pământ nu au acelaşi diametru, şi în plus de asta prin unele părţi canalizarea este mai înaltă decât nivelul caselor, ce să facă oamenii să-şi facă grupurile sanitare în pot ca să beneficieze şi ei de canalizare”.

Lucrările la sistemul de canalizare al comunei Alimpeşti trebuiau finalizate încă din anul 2008 şi tot atunci trebuia să se semneze şi recepţia finală a lucrări. Toată „distracţia“ a durat 28 de miliarde de lei vechi.

Vizualizări: 81

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: