S-a sinucis aruncându-se de la etajul 10

Sfârşit tragic pentru o femeie din Târgu Jiu, care luni seara şi-a pus capăt zilelor aruncându-se de pe un bloc de 10 etaje. Nimeni nu a cunoscut-o la locul la care a decis să se arunce în gol din simplul motiv că a mers în alt cartier pentru a-şi încheia socotelile cu viaţa. Din primele informaţii reiese că aceasta era singură şi nu mai suporta viaţa pe care o ducea în ultimii ani.

Nenorocirea a avut loc în partea de sud a oraşului, într-o zonă cu blocuri de câte zece etaje. Prin întuneric şi o pe o ploaie măruntă, locatarii din zona "Turn" s-au trezit cu Poliţia la parterul blocului, nimeni neştiind cine este femeia sinucigaşă. Un bărbat a anunţat totuşi la 112 că este cineva mort pe caldarâm, acesta auzind bufnitura produsă de impactul cu solul, identitatea victimei fiind aflată mult mai târziu. "Eu treceam pe aici, mă duceam să iau soţia de la serviciu, am văzut multă lume şi m-am oprit să văd ce se întâmplă, dar în rest nu ştiu nimic despre cine este sau ce anume a făcut", spunea un bărbat. O locatară din bloc, coborâtă şi ea în grabă să vadă ce e cu atâta lume, declara la fel că nu are idee cine este femeia  moartă. "Îmi pare rău, dar nu ştiu nimic despre ea, nu o cunosc, nu am văzut-o şi chiar dacă m-aş uita la ea nu mi-aş putea da seama cine este pentru că, vedeţi, are capul zdrobit de cum s-a lovit acolo de asfalt", spunea aceasta.

Identificată după cartea de identitate

Deşi e impropriu spus, moarta le-a uşurat munca poliţiştilor, anchetatorii descoperind într-un buzunar din hainele femeii o carte de identitate pe numele de Florica Bucşaru. Femeia are 52 de ani şi, conform actului de identitate, locuia pe strada 23 August, la câteva străzi distanţă de locul în care a ales să îşi pună capăt zilelor. În cele din urmă, după ce cei de la Medicină Legală au ridicat trupul neînsufleţit, la locul faptei s-au prezentat rude mai îndepărtate şi prieteni de familie ai decedatei, care, cu lacrimi în ochi au confirmat că Florica Bucşaru era cea care şi-a pus capăt zilelor. Rudele le-au spus anchetatorilor că femeia era tot mai tristă în ultima perioadă şi că un astfel de gest nu părea foarte improbabil, deşi nimeni n-a crezut că se va ajunge la un asemenea final. Cunoştinţe ale femeii au povestit ulterior că aceasta a avut o depresie generată de singurătatea în care trebuia să trăiască, singurul ei băiat fiind plecat la Craiova, soţul şi o soră fiind decedaţi cu mulţi ani în urmă.

Poliţia face cercetări

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi au audiat inclusiv ieri rude ale femeii sinucigaşe, aceştia trebuind să stabilească împrejurările în care s-a produs decesul. "Din primele cercetări se pare că este vorba de o sinucidere. Femeia s-a aruncat de la un etaj superior dintr-un imobil în care nu locuieşte nicio rudă a ei. Urmează să facem în continuare cercetări pentru a stabili împrejurările în care a decedat, mai ales că aceasta nu a lăsat în urma sa nici măcar un bilet prin care să îşi motiveze actul suicidal la care a recurs", a menţionat inspectorul principal Daniel Tică, purtător de cuvânt al IPJ Gorj.

Vizualizări: 85

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: