Campioană olimpică, invitată să taie panglica stadionului

Marea campioană olimpică  de la maraton,  gorjeanca  Constantina  Diţă Tomescu, a fost una  dintre surprizele  inaugurării stadionului.  Crescută la  clubul Pandurii Târgu Jiu, atleta specializată în proba de maraton s-a întors acasă sa inaugureze un stadion ultramodern pentru generaţiile  viitoare de atleţi ai gorjului.

Stadionul din Târgu Jiu nu este unul doar pentru fotbal, atletismul fiind un sport care va avea parte de multe întreceri, chiar şi internaţionale. Atletismul a fost sportul cu cele mai mari performanţe foarte mulţi ani la Târgu Jiu şi de aici a plecat spre marea performanţă şi gorjeanca Constantina Diţă Tomescu, surpriza promisă de primarul Marcel Romanescu pentru inaugurarea stadionului.


Ca o reparaţie morală pentru anii în care atleţii nu s-au putut pregăti pe stadion, un reprezentant de frunte al lor a avut onoarea de a inaugura stadionul.

Alături de marea campioană olimpică, campioană a României şi a Gorjului, au luat parte la eveniment cei doi reprezentanţi ai sportului rege, fotbalul. Cel mai vârstnic suporter, Valeriu Andronache, de 88 de ani, s-a dovedit extrem de activ la vârsta sa, venind cu steagul echipei favorite şi eşarfele din dotare, iar cel mai mic fotbalist al pandurilor, Fabian Gheorghescu nu a avut emoţii, deşi abia se vedea printre atâţia politicieni care au stat în faţă la taierea panglicii.   

Galerie foto




Vizualizări: 2,806

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: