Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

S-a stins din viață Rodica Ghimiș

Fostul director al Casei de Pensii Gorj, Rodica Ghimiș, s-a stins din viață duminică, la spital, acolo unde era internată de câteva zile în urma unui accident vascular cerebral.

Rodica Ghimiș avea 64 de ani, iar afecțiunea medicală a surprins pe toată lumea, pentru că nu părea să aibă probleme.

Ghimiș era consilier local la Târgu Jiu, ales pe lista PNL. Oamenii care au cunoscut-o au transmis deja sute de mesaje de condoleanțe pe pagina de socializare.

Printre cei care au transmis mesaje de condoleanțe este și primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu. “Am primit cu adâncă tristețe vestea că Rodica Ghimiș nu mai este. Încă un prieten drag ne părăsește lăsând un gol imens în inimile noastre. Toate clipele frumoase, tot ce am construit împreună, se transformă în amintiri. A plecat dintre noi, mult prea devreme, un om bun, lăsând în urmă o durere apăsătoare. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a fost mesajul primarului. (A.A.)

Vizualizări: 16,002

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: