S-a stins o cunoscută și iubită profesoară din Gorj

Din jocul vieții, astăzi a ieșit pentru totdeauna, unul dintre cei mai buni prieteni ai adolescenților, un apropiat al sufletelor lor, ea însăși un copil.

Dăruire, bunătate și o dragoste extraordinară de oameni: așa ne-o vom aminti mereu pe doamna profesoară Carmen Mihaela Negrea, plecată astăzi către o lume care avea nevoie de zâmbetul și frumusețea ei interioară.

Profesor de informatică la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”, doamna profesoară Carmen Mihaela Negrea lasă un gol imens în sufletele celor dragi. E greu să accepți că o persoană plină de viață, mereu implicată, întotdeauna alături de elevii și de colegii săi, nu va mai păși niciodată în curtea școlii unde a fost un profesor dedicat.

Dornică de a cunoaște și a-i determina pe ceilalți să cunoască, doamna profesoară a pregătit generații de elevi care o prețuiesc și o iubesc. Atentă la nevoile celor mai puțin norocoși, a încercat să îi ajute, implicându-se în numeroase acțiuni de voluntariat. Nu a ezitat niciodată să își sprijne elevii sau colegii, a predat cu dăruire, iar dragostea i-a fost răsplătită cu admirația și dragostea elevilor, care astăzi își amintesc bucuria doamnei profesoare de a trăi și de a dărui.

Oamenii buni nu mor niciodată! Se mută doar, într-un colț de cer și ne îndrumă gândurile, au grijă ca tot ceea ce au sădit în timpul vieții să dăinuie. Laboratorul de informatică, holurile, cancelaria și curtea școlii vor păstra mereu spiritul tânăr al doamnei profesoare, iar sunetul clopoțelului va fi mai trist, căci un alt dascăl de excepție ne veghează acum din cer.

Nu murim, plecăm doar puțin, iar dorul îl alinăm cu amintirile care vor fi mereu cu noi.

O viață întreagă dăruită școlii, copiilor, familiei, Învingătoare, Părinte pentru atâtea generații, Veselă, Copilăroasă, Iubită, așa veți rămâne, doamna profesoră Carmen Mihaela Negrea, în gândurile și în sufletele noastre. Cu recunoștință,

Conducerea și profesorii Colegiului Național „Tudor Vladimirescu”

Vizualizări: 24,616

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: