S-au bătut în faţa barului

Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Rovinari au întocmit dosar penal pe numele a trei suspecţi cu vârste cuprinse între 20 şi 36 de ani, care, aflându-se în faţa unui bar din comuna Urdari, au fost implicaţi într-o altercaţie fizică.

         În seara zilei de 5 ianuarie a.c., ora 20:50, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Rovinari au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către angajatul unui bar situat pe raza comunei Urdari, despre faptul că în faţa localului se află o persoană care prezintă leziuni corporale în zona feţei.

Poliţiştii ajunşi imediat la faţa locului au constatat că cel în cauză, F.I., de 36 ani, din comuna Urdari, judeţul Gorj, în timp ce se afla la un alt bar, situat la aproximativ 500 de metri de locul în care a fost găsit, a fost implicat într-o altercaţie cu alte persoane. F.I. a fost transportat la o unitate medicală pentru acordare de îngrijiri medicale.

Continuând activităţile de cercetare şi investigaţiile, poliţiştii au constatat că F.I. a avut un conflict spontan cu C.M., de 33 ani, din comuna Urdari şi P.M.M., de 20 ani, din comuna Ţânţăreni, generat de neînţelegeri mai vechi. La un moment dat, aflându-se în faţa unui bar, discuţiile dintre cei trei au degenerat într-o altercaţie fizică, pe parcursul cărei au tulburat ordinea şi liniştea publică.

Poliţiştii continuă cercetările pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare a suspecţilor, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: