S-au filmat zgâriind mașini!

Un bărbat din Bumbești Jiu a postat pe contul său de Facebook imagini cu indivizi rămași deocamdată necunoscuți și care apar în două filmări în timp ce îi zgârie mașina din parcare cu o cheie. Indivizii s-au filmat întrucât ar fi fost tocmiți de altcineva din oraș să facă lucrurile respective, păgubitul Gigi Ștefănescu susținând că are și dovezi în acest sens.

El a făcut plângeri la Poliție și Parchet în speranța că făptașii vor fi prinși, mai ales că nu e pentru prima dată când i se întâmplă așa ceva. Mașina lui a fost zgâriată cu cheia pentru a treia oară, în timp ce cea a boxerului Adrian Motorga e doar la prima cheie...
„Noi îi știm pe cei care au făcut lucrurile acestea, știm și cine i-a plătit și cu cât, dar așteptăm ca organele de anchetă să își facă datoria. Le-am furnizat informațiile, acum să vedem dacă se și întâmplă ceva. E inadmisibil ca să vină niște indivizi și să îți zgârie mașina de trei ori, puși de unul despre care noi credem că are anumite probleme, pentru că altfel nu ne-am explica lucrurile acestea. Noi eram prieteni cu el, Adi Motorgeanu chiar urma să îi fie naș la nuntă, dar până când s-au întâmplat lucrurile astea. El l-a iertat, dar lui i-a zgâriat mașina doar odată. La mine e a treia oară, plus că sunt și alte lucruri care s-au mai întâmplat și au legătură tot cu treburile astea. Așteptăm să vedem ce răspuns vine de la cei care fac ancheta”, afirmă Ștefănescu.
Deocamdată IPJ Gorj a confirmat că face o anchetă în baza plângerii înregistrate de la păgubit. Verificările nu au dus până acum la reținerea vreunei persoane așa cum s-ar fi întâmplat în urmă cu câțiva ani, când „meniul la Beciul Domnesc” era regula pentru astfel de situații. Până când Poliția îi va identifica pe făptași păgubitului nu îi rămân decât consolările pe care le primește de la prietenii săi de pe Facebook, toți cei care au privit imaginile crezând cu greu că așa ceva este posibil.

Vizualizări: 1,027

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: