S-au găsit bani pentru luminiţe la Motru

Banii dedicaţi iluminatului festiv de la Motru au fost tăiaţi de pe listă, aşa că primarul Gigel Jianu a trebuit să caute soluţii. A făcut economii şi a găsit o mică sumă disponibilă. Cu aceşti bani, a cumpărat câteva instalaţii şi le-a înlocuit pe cele vechi, defecte şi periculoase.

Gigel Jianu, primarul de la Motru, susţine că exista riscul ca iluminatul festiv să nu se mai aprindă în acest an, pentru că aleşii locali n-au fost de acord cu proiectul privind achiziţionarea unor noi luminiţe. În cel de-al douăsprezecelea ceas, edilul anunţă că a găsit nişte bani să cumpere câteva luminiţe, iar motrenii se vor putea bucura de un oraş împodobit pentru sărbătorile de iarnă.

„Am reuşit să avem iluminat festiv. PSD ne-a tăiat, la o rectificare, banii alocaţi pentru luminiţele de Crăciun. Cele vechi erau arse, nu mai prezentau siguranţă în funcţionare şi pur şi simplu nu mai aveam ce pune de sărbători. Am reuşit să găsim bani să cumpărăm ceva şi anul acesta. Va trebui să achiziţionez câte ceva nou de la an la an până găsim o altă variantă să avem un oraş împodobit, să simtă şi oamenii spiritul Crăciunului”, a fost mesajul primarului Gigel Jianu. (M.M.)

Vizualizări: 925

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: