Fost jucător al Naționalei României, condamnat la închisoare!

Fostul internațional Dănuț Lupu va efectua 7 luni și 10 zile de închisoare la Rahova. Curtea de Apel București a respins apelul acestuia și a menținut condamnarea inițială pronunțată de Judecătoria Cornetu, potrivit portalului instanțelor.

Dănuț Lupu a fost condamnat pentru conducerea autoturismului fără permis, faptă săvârșită în mod repetat.

Magistrații au arătat, în motivarea deciziei de condamnare, că, la data de 30 iulie 2020, în jurul orei 11:40, Dănuț Lupu a fost prins de un echipaj de poliție în timp ce conducea un Volvo,  deși avea permisul de conducere anulat. Instanța a arătat că, din documentele transmise de Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, Dănuț Lupu nu mai are permis din 30 aprilie 2001, acesta fiind anulat printr-o hotărâre judecătorească.

Dănuț Lupu a evoluat mijlocaș pentru Dinamo, Rapid, Brescia și Panathinaikos, fiind selecționat în anii '80 la naționala de seniori.

Fostul internațional regretă fapta comisă și a spus că mergea la spital. „Regret ce s-a întâmplat. Am fost nevoit. Pur și simplu mă duceam la spital. Îmi era rău și martorii au declarat același lucru, acum știți cum e, în viață chiar dacă faci anumite greșeli, eu spun că dacă le faci în interes de sănătate”, a declarat la momentul respectiv fostul mare fotbalist pentru Gândul.

ProSport a anunțat în cursul acestei zile că Dănuț Lupu a fost condamnat la 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare pentru că a condus în mod repetat fără permis de conducere. Conform legii, Lupu ar trebui să se predea autorităților în următoarele ore, însă acesta a anunțat că va reveni în țară abia sâmbătă sau duminică.

Pentru că e plecat din țară, Dănuț Lupu a fost dat în urmărire generală, informație anunțată în exclusivitate de ProSport.

Vizualizări: 984

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: