S-au pus temelia noului Centru de copii şi juniori de la Pandurii

Sediul noului centru de copii şi juniori al clubului Pandurii Târgu Jiu se va ridica în această primăvară lângă terenul sintetic din Incinta Complexului Sportiv Municipal. Lucrările de demolare a garajelor şi magaziilor care au fost amplasate în spatele Sălii Sporturilor au fost încheiate şi s-a turnat deja temelia viitoarei clădiri care va fi realizată cu fonduri UEFA şi va găzdui din acest an centrul de copii şi juniori al clubului. Aici vor fi amenajate vestiare şi birouri precum şi o sală de conferinţe. Clădirea va avea în primă fază doar un etaj dar pe viitor este posibil să mai fie ridicat un nivel deasupra construcţiei care se realizează acum.
Preşedintele Marin Condescu a precizat că lucrările de la acest centru vor fi finalizate în acest an şi la fel şi lucrările de la terenul de joc al echipei Pandurii: „Avem foarte multe oferte pentru lucrările de la stadion dar vom lucra deocamdată doar la suprafaţa de joc şi la noile vestiare. Firmele specializate ne-au trimis mai multe oferte după ce am anunţat că ne vom reface stadionul şi vom avea de unde alege. Trebuie să analizăm toate proiectele pentru a vedea care este cel mai bun. Este nevoie însă de o lucrare de calitate pentru a fi şi durabilă şi trebuie neapărat un sistem de încălzire a gazonului. Trebuie să ne asigurăm că în următorii 10-15 ani nu vom mai lucra la suprafaţa de joc”. 
Lucrările de la suprafaţa de joc de pe Stadionul Municipal nu au demarat încă pentru că echipa s-a mai antrenat pe teren până la ultimul meci din 2010 dar şi la reluarea pregătirilor din acest an. „Nu ştim în cât timp vom demara lucrările  pentru că începerea lor depinde mai ales de starea vremii dar de finalizat se vor finaliza la timp şi în toamnă vom juca la Târgu Jiu. Nu vom mai lucra acum la tribune pentru că bugetul de austeritate nu ne permite dar lucrarea va rămâne deschisă şi poate fi continuată ulterior. Avem nevoie aici şi de Primărie şi de societăţile care finanţează clubul pentru a ne ajuta”, a mai precizat preşedintele Condescu.

Vizualizări: 98

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: