Să moară și capra vecinului! Boza: Să întrebăm cum s-au selectat și alții

“Să întrebăm și cum s-au selectat alții”! Este mesajul lui Sorin Boza, managerul Complexului Energetic Oltenia, după ce Corpul de Control al premierului Dăncilă a ajuns la concluzia că Boza a fost numit ilegal în fruntea Directoratului. Nu doar în jurul său s-au ridicat aceste suspiciuni, ci și în privința lui Ovidiu Bălăcescu și a lui Dan Vasile.

Sorin Boza a pus tunurile pe cei din echipa de control trimisă de premierul Viorica Dăncilă să verifice compania energetică din Gorj. Boza le-a transmis contestatarilor săi să ceară explicații de la firmele de recrutare dacă vor să afle cum a fost numit la conducerea CEO.

Mai mult, președintele Directoratului companiei vrea să fie verificate și alte persoane care au fost în vârful Complexului. “Eu am fost selectat de o companie străină, validat de Comitetul de Remunerare și Nomilizare. N-am venit eu să bat la ușă și să dau pe cineva de pe scaun. Să ia legătura cu firmele de recrutare. Am auzit că și eu și Bălășoiu suntem ilegali. Ce dracu batem apa în piuă că suntem ilegali? Să se ducă la cele două firme de recrutare și să-i întrebe pe ăia: Bă, cum i-ați selectat și pe Boza, și pe Bălășoiu. Dar să întrebăm și cum s-au selectat alții care au ajuns prin pozițiile astea și nu au trecut prin procedură de selecție așa cum scrie procedura din 109. Nu m-am selectat singur eu”, a spus Boza, la Tele3.

Menționăm că numirea lui Bălășoiu nu este pusă în discuție de raportul Corpului de control al premierului Viorica Dăncilă. (M.M.)

Vizualizări: 2,444

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: