Directorul CEO, mesaj pentru cei care-l dau plecat: „Să-și mai pună două dorințe și să se culce”

Sorin Boza a scăpat de revocarea mult vehiculată. Cel puțin pentru moment, Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia i-a mai dat credit lui Sorin Boza până săptămâna viitoare. Pentru cei care îl vor schimbat, directorul CEO a lansat un mesaj: „Să-și mai pună două dorințe și să se culce”.

Președintele Directoratului CEO a dezvăluit la un post de televiziune ce discuții s-au purtat la ședința Consiliului de Supraveghere. I-au fost puse întrebări cu privire la raportul Corpului de Control al premierului și la activitatea companiei.

Deși se vehiculează de o bună bucată de vreme că va fi schimbat din funcție, Boza ar fi reușit să-i convingă pe șefii săi că face treabă bună la Târgu Jiu. „Schimbau directorii de carieră astăzi nu știu unde. Deja aflasem că nu știu unde îl duc pe Petroniu și nu știu pe cine aduc în loc. Se activaseră deja organigramele noi. Acești domni au încercat astăzi, prin presiunea aceasta, o presiune în plus a CS și a membrilor, am avut o discuție corectă. Am avut o pledoarie a colegilor mei implicați în acest proces. Au fost întrebări. Am răspuns și s-a încheiat subiectul”, a spus Sorin Boza.

Întrebat dacă s-a pus în discuție revocarea sa, Boza a avut un mesaj, la Accent TV, pentru contestatarii săi: „Să-și mai pună două dorințe și să se culce”.

Pe surse politice s-a aflat că Boza a cerut termen până săptămâna viitoare să demonteze cele scrise în rapoartele corpurilor de control ale premierului și ministrului Energiei. (A.A.)

Vizualizări: 2,960

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: