Să plece! Prunariu și Grigoraș, echipa care retrogradează Pandurii!

Antrenorul echipei de fotbal Pandurii, Petre Grigoraș, dar și președintele clubului, Mihai Prunariu, trebuie să plece, dat fiind că împreună au făcut o echipă care joacă la retrogradare. Vicecampioană în urmă cu două sezoane, Pandurii a avut doar trei victorii în 16 etape și mare parte din acest tur a fost în zona retrogradabilă. Prunariu regretă acum că l-a adus pe Grigoraș la Pandurii, iar antrenorul al cărui nume a fost strigat pe stadion cere acum scuze suporterilor. Pandurii au jucat cu banderole meciul cu Iași, protestând față de arbitri, dar jucătorii lui Grigoraș au fost în grevă de fotbal.

Pandurii a fost distrusă de jucătorii lui Nicolo Napoli la meciul cu CSMS Iași, scorul fiind de 3-0 pentru gazde, la acest rezultat contribuind și un autogol al lui Matulevicius. CSMS Iaşi a părăsit ultimul loc în clasament după ce a bătut-o pe Pandurii. Ieșenii au deschis scorul în minutul 11, după autogolul lui Matulevicius, în minutul 17 era deja 2-0 după ce Bole a rupt plasa cu un şut la colţul lung. În debutul reprizei secunde, Iaşiul a rămas în zece oameni, după ce Alexandru Tudor l-a eliminat pe Creţu pentru două cartonașe galbene. Chiar și așa, tot moldovenii au fost cei care marcat. În minutul 56, Bosoi a semnat cel mai frumos gol al meciului, printr-un șut sub bară.

Prunariu e gata să-și dea demisia

Postul antrenorului Grigoraș este în real pericol, dar după el ar trebui să plece și Mihai Prunariu. Numit politic la CS Pandurii, vicepreședintele PSD Mihai Prunariu a demonstrat că nu are habar să conducă un club de fotbal. „Nu iau în calcul retrogradarea. Pentru mine Pandurii e un simbol. Sunt obligat să fac lucruri bune aici. Atunci când lucrurile nu vor merge bine să fiți sigură că eu voi pleca de la acest club. Dacă, la Târgu Jiu, echipa nu va juca fotbal, să fiți siguri că Mihai Prunariu se va da deoparte”, declara pe 30 aprilie, la o emisiune, Mihai Prunariu, președinte CS Pandurii.

Deși acum câteva luni se lăuda cu aducerea lui Grigoraș, zilele trecute s-a dezis de acesta. Tot Prunariu spune că rezultatul unei echipe nu depinde de managementul șefului, dar el este cel care stabilește stafful tehnic. La începutul mandatului său la club, Prunariu declara la televizor: “L-am adus pe Grigoraș, foarte greu l-am convins”. Acum, la câteva luni distanță, Grigoraș cere scuze suporterilor și spune că Pandurii lua bătaie la Iași și dacă moldovenii aveau șapte jucători pe teren. "Cred că ne băteau şi în şapte jucători la cum am evoluat astăzi. Nu a fost un meci de fotbal. O echipă a jucat şi a câştigat pe merit, iar cealaltă nu merita să intre pe teren. Îmi cer scuze gorjenilor, nu există cuvinte pentru aşa ceva. Mi-e ruşine, e un dezastru. E normal să-mi simt postul în pericol, atât timp cât numărul de puncte este foarte mic. Nu am apucat să discutăm, vom vedea ce se va întâmpla", a declarat Petre Grigoraş la LookTV. El l-a criticat și pe Răduț, revenit pe teren după o pauză de câteva etape. Aducerea lui Răduț la Pandurii a fost o solicitare precisă a lui Grigoraș. “Sunt supărat pe mine în primul rând şi pe urmă pe jucători. Le cer scuze gorjenilor care au rezistat să se uite la meci. Am fost penibili, nişte purtători de tricouri. Parcă am uitat fotbalul. În alte meciuri am pierdut, dar aveam satisfacţia jocului prestat. Acum am fost penibili. Pe Răduţ nici nu l-am văzut pe teren! A jucat Răduţ?! Urmează meciul din Cupa României, cu Universitatea Cluj, şi trebuie să ne revenim”, a mai spus Grigoraș.

PUNCTE

Pandurii mai are un singur meci în campionat, pe 3 decembrie cu Rapid. Rapidiștii sunt pe ultimul loc în clasament, după ce Pandurii a salvat CSMS Iași. Noul antrenor al Rapidului, Cristiano Bergodi, crede că echipa poate evita retrogradarea. "Sper să ia puncte din ultimele două etape cu CFR şi cu Pandurii. Ar trebui să profite de plecarea lui Miriuţă, la Cluj e debusolare", a încheiat Bergodi.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: