Sala Sporturilor, cu trapele de fum deschise timp de 4 zile

Situaţie de râsu’-plânsu’ la Sala Sporturilor din Târgu Jiu! Ferestrele de evacuare a fumului de pe acoperişul clădirii au stat deschise preţ de patru zile pentru că nu a avut cine să le închidă. Trapele s-au deschis automat, după ce s-a declanşat alarma de incendiu.

Incidentul a avut loc vineri, în jurul orei 16:45, după un meci de handbal. Nu se cunoaşte încă motivul pentru care s-a declanşat alarma de incendiu, dar există bănuieli că cineva a fumat în sala polivalentă.

În momentul în care alarma s-a activat, trapele de evacuare fum şi căldură de pe acoperişul clădirii s-au deschis. Şi aşa au rămas până marţi, la prânz, când muncitorii societăţii Grup Primacons din Slatina, firma care a reabilitat Sala Sporturilor, s-au urcat pe acoperiş şi le-au închis.

„Nu au putut fi închise mai repede, pentru că evenimentul s-a întâmplat vineri. Noi am luat legătura cu firma. Până s-au mişcat, firma este din Slatina, abia marţi au reuşit să urce. A fost şi acoperişul îngheţat, a fost destul de greu de ajuns acolo. Noi nu avem personal pentru aşa ceva, nu avem încă personal calificat pentru lucrul la înălţime. Este destul de greu să urcăm pe acoperiş, sunt în jur de 12 metri sus, în coamă”, a declarat, pentru Radio Infinit, Mircea Călinoiu, administratorul Sălii de Sport.

Reprezentanţii Direcţiei de Patrimoniu speră ca societatea care a montat centrala de detecţie a fumului să le spună care a fost motivul pentru care s-a activat sistemul anti-incendiu de la Sala Sporturilor.

Vizualizări: 1,176

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: