Salariat al Carierei Roșia, bătut de hoții de fier vechi

Polițiști din cadrul Poliţiei Orașului Rovinari au fost sesizaţi duminică prin apelul 112 cu privire la faptul că un angajat din cadrul E.M. Roșia, de 44 de ani, din Fărcășești, ar fi surprins 3 persoane, cu vârste cuprinse între 21 și 36 de ani, din Rovinari, respectiv Fărcășești, care ar fi transportat într-un atelaj hipo traverse metalice, iar când ar fi încercat să-i oprească, aceștia ar fi devenit violenți, lovindu-l cu un corp dur în zona capului și a corpului.

Totodată, bărbații ar fi lovit cu huluba atelajului partea stânga spate a unui autoturism, producând avarierea ușoară a acestuia.

"Persoanele au abandonat pe partea carosabilă a drumului județean 674 B cele 4 traverse metalice, în lungime de aproximativ 6 metri, care ar fi fost sustrase din zona unei benzi transportoare din cariera E.M. Roșia și au părăsit locul faptei", arată IPJ Gorj.

La fața locului s-a prezentat un echipaj de ambulanță care a transportat persoana vătămată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere și furt calificat. (A.A.)

Vizualizări: 3,333

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: