Salariați dați în judecată de CE Oltenia. Căldărușe: “Frizează ridicolul”

Președintele Sindicatului Mine Energie Oltenia, Gabriel Căldărușe, este revoltat pe administrația Complexului Energetic Oltenia, după ce patru salariați ai Carierei Tismana au fost dați în judecată. Aceștia au făcut parte în 2017 dintr-o comisie de recepție și au refuzat recepționarea pietrei pentru refacerea drumurilor din carieră, pe motiv că nu era corespunzătoare.

“Îmi pun și eu niște semne de întrebare. Oare încearcă să acopere altceva? S-or fi făcut niște plăți către această firmă fără ca această marfă să fie recepționată?”, se întreabă liderul sindical.

Căldărușe a spus că speța frizează ridicolul și că salariații care și-au făcut datoria față de companie au fost dați în judecată. “Acești salariați și-au făcut treaba, nu au vrut să recepționeze sub nicio formă, au fost reclamații la Parchet, s-a dat NUP, iar salariații, în loc să fie felicitați, au fost dați în judecată”, a explicat liderul SMEO.

Căldărușe a mai spus că o societate din Petroșani a livrat piatra de la Cariera Tismana, ce ar fi trebuit folosită pentru amenajarea drumurilor din incinta unității. “Nu poți să distrugi destine pentru a beneficia niște bandiți”, a spus Căldărușe, care așteaptă explicații de la administrația pe care o acuză că vrea să protejeze “măgăriile și hoțiile” în detrimentul oamenilor cinstiți. (A.A.)

Vizualizări: 5,776

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: