Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Salariații Minprest au intrat în grevă japoneză. Ce urmează!

Sute de salariați ai Minprest Serv Rovinari, societate care aparține Complexului Energetic Oltenia, muncesc pe salariul minim. Pompierii au dat tonul protestelor și au purtat miercuri banderole albe.

Oamenii cer creșterea salariilor de la 1 ianuarie 2022, altfel vor întrerupe lucrul. Cosmin Bivolaru, președintele Sindicatului Liber Alfa Minprest Rovinari, a spus la Radio Infinit că protestul se va extinde. “Salariații poartă banderole albe, pentru că salariile lor sunt la minim pe economie, sunt plătiți ca necalificații”, a spus liderul sindical, menționând că salariații amenință că vor opri lucrul după 1 ianuarie.

Creșterea salariilor este posibilă doar dacă administrația CE Oltenia va accepta o majorare a tarifelor pe care le percepe Minprest pentru serviciile prestate.

Vizualizări: 2,036

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: