Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Salariile medicilor din centrele de permanenţă se lasă aşteptate

Medicii din centrele de permanenţă din judeţul Gorj nu şi-au primit salariile nici până în prezent. Deşi conducerea Casei Judeţene a Asigurărilor de Sănătate dădea asigurări că banii vor fi viraţi încă de la începutul lunii, până în momentul de faţă sumele necesare nu au fost trimise de la minister. “Centrele de permanenţă se plătesc de către Ministerul Sănătăţii prin intermediul Casei Asigurărilor de Sănătate, e un buget separat. Banii există, sunt prinşi în buget şi aşteptăm să sosească pentru a putea efectua plăţile”, a declarat Daniel Bondoc, preşedintele Casei Asigurărilor de Sănătate Gorj.

În momentul de faţă, pa raza judeţului Gorj funcţionează 15 centre de permanenţă. Acestea sunt în localităţile: Samarineşti, Cătunele, Mătăsari, Peştişani, Logreşti, Turburea, Prigoria, Târgu-Jiu – trei centre, Tismana, Crasna, Bumbeşti-Jiu, Bâlteni şi Târgu Cărbuneşti. “Pentru lunile iulie şi august, CAS Gorj trebuie să suporte cheltuieli pentru 14 centre de permanenţă, valoarea totală a acestora ridicându-se la 400 mii lei, câte 200 mii lei pentru fiecare lună, iar începând cu data de 1 septembrie va trebui să plătim suma de 218 mii lei/lună întrucât s-a mai deschis un centru de permanenţă la Târgu Cărbuneşti”, a mai precizat Daniel Bondoc.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: