Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Comisia Europeană a înregistrat notificarea privind ajutorul de stat acordat CE Oltenia

Complexul Energetic Oltenia a anunțat, sâmbătă, că notificarea ajutorului de stat pe care l-a primit a fost înregistrată formal la Comisia Europeană. 

Este o etapă importantă a procesului de aprobare a Planului de restructurare. Îndeplinirea acestui pas procedural permite Comisiei Europene să declanșeze procedurile interne de evaluare din partea tuturor departamentelor relevante. Dialogul între CE Oltenia și Comisia Europeană continuă în această perioadă.

„Demersul de aprobare a Planului de restructurare și decarbonare urmează un parcurs procedural fără sincope pentru că autoritățile române au acționat prompt, astfel încât Comisia Europeană să aibă la dispoziție toate documentele și informațiile necesare. Această nouă etapă dovedește, așa cum am mai spus, că Planul de restructurare și decarbonare este robust și pragmatic, se bazează pe resurse importante pe care le vom folosi pentru a eficientiza activitatea complexului”, a declarat Daniel Burlan, președintele Directoratului Complexului Energetic Oltenia.

Memorandumul de aprobare a ajutorului de stat pentru CE Oltenia, în valoare de 1,3 miliarde de euro, a fost adoptat de guvern pe 18 noiembrie 2020.

Această sumă, care reprezintă contribuția de la buget a statului pentru implementarea Planului de Restructurare a CE Oltenia, include și ajutorul de 251 de milioane de euro care a fost deja acordat companiei la începutul anului.

Costul total al implementării Planului de restructurare și decarbonare a Complexului Energetic Oltenia, prevăzut a se derula în perioada 2021 – 2025, este de aproximativ 3,5 miliarde de euro și presupune investiții pentru diversificarea surselor de energie, modernizarea activelor existente și protecția mediului, precum și cheltuieli pentru eficientizarea activității CE Oltenia, anunță compania.

Vizualizări: 1,824

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: